Агенция за недвижими Теменуга

Изгодни оферти на агенция за недвижими имоти Теменуга Продава тристайни апартаменти

Продава тристайни апартаменти

3 оферти
Подреждане :
Оферти :
Оферта #1508 Продава тристаен апартамент Борово, град София

Продава тристаен апартамент

€ 158000
92 m2 1717 €/m2 Етаж 10/14

Продава тристаен апартамент Борово, град София

Панорамен тристаен апартамент на удобно място в кв Бъкстон

ЕКСЛУЗИВНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ! Жилището е в сграда ЕПК от 1985г. Апартаментът има уникални гледки към Витоша планина и гр. София. Блока се намира в близост до пазар Борово, магазин LIDLL, магазин KAUFLAND, магазин Фантастико е на ул. Пирин, множество спирки на градски транспорт. На еднакво разстояние се намират двете големи пътни артерии: бул. България и бул. Цар Борис III. Разпределението на жилището е следното: коридор, хол с тераса, преходна спалня с тераса, самостоятелна спалня с тераса, кухня с тераса, баня с тоалетна и самостоятелна тоалетна. Настилките на пода са естествен паркет, ламиниран паркет и теракота. Дограмата е подменена с PVC. ЖИЛИЩЕТО СЕ ПРОДАВА НАПЪЛНО ОБЗАВЕДЕНО! Към него има мазе! Отоплението е с тец. Голям паркинг пред блока. ОТЛИЧНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ!За повече информация и огледи: Мая Фунева-0888586882.

Подробна информация »
Оферта #1472 Продава тристаен апартамент Бъкстон, град София

Продава тристаен апартамент

€ 158000
92 m2 1717 €/m2 Етаж 10/16

Продава тристаен апартамент Бъкстон, град София

Просторен напълно обзаведен апартамент за продажба в кв. Бъкстон

ЕКСЛУЗИВНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ! Жилището е в сграда ЕПК от 1985г. Апартаментът има уникални гледки към Витоша планина и гр. София. Блока се намира в близост до пазар Борово, магазин LIDLL, магазин KAUFLAND, магазин Фантастико е на ул. Пирин, множество спирки на градски транспорт. На еднакво разстояние се намират двете големи пътни артерии: бул. България и бул. Цар Борис III. Разпределението на жилището е следното: коридор, хол с тераса, преходна спалня с тераса, самостоятелна спалня с тераса, кухня с тераса, баня с тоалетна и самостоятелна тоалетна. Настилките на пода са естествен паркет, ламиниран паркет и теракота. Дограмата е подменена с PVC. ЖИЛИЩЕТО СЕ ПРОДАВА НАПЪЛНО ОБЗАВЕДЕНО! Към него има мазе! Отоплението е с тец. Голям паркинг пред блока. ОТЛИЧНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ! За повече информация и огледи: Мая Фунева-0888586882.

Подробна информация »
Оферта #1432 Продава тристаен апартамент Манастирски Ливади, град София

Продава тристаен апартамент

€ 340000
207 m2 1643 €/m2 Етаж 4/7

Продава тристаен апартамент Манастирски Ливади, град София

Лукс апартамент в емблематична сграда на бул. България

ЛУКСОЗНО ЗАВЪРШЕН И ОБЗАВЕДЕН АПАРТАМЕНТ В ЕМБЛЕМАТИЧНА СГРАДА НА БУЛ. БЪЛГАРИЯ. Сградата има разрешение за ползване от 2009г.,с охрана и видеонаблюдение, два аснсьора и е газифицирана. В близост е до Мол България, множество офис сгради, бизнес центрове, фитнес зали, магазини и ресторанти. Застроената площ на жилището е 174 кв.м и има следното разпределение: дневна с трапезария и кухня, две спални, едната със собствена баня с тоалетна, втора баня с тоалетна, мокро помещение и три тераси.. Изложението е юг, изток и запад. Основен ремонт е направен през 2020г. Възможност за покупка на две паркоместа на цена по 25000 евро. АПАРТАМЕНТ ЗА ЦЕНИТЕЛИ! ПРИ БЪРЗА СДЕЛКА ВЪЗМОЖЕН КОМЕНТАР НА ЦЕНАТА! За повече информация и огледи: Мая Фунева-0888586882.

Подробна информация »

Наши партньори